Samtal i psykosyntes

Samtal i Psykosyntes

För mig handlar coachande samtal framförallt om att lyssna på bästa tänkbara sätt. Lyssna på orden som sägs men även att försöka lyssna in det som förmedlas mellan raderna och med hjälp av kroppen. Vad är det den här människan försöker berätta? Vilka behov behöver bli tillgodosedda? Vilka behov är på väg att komma upp till ytan?


Samtal hos mig på Helsann innebär att jag genom att lyssna på din berättelse och ställa kraftfulla frågor stöttar dig i din process att hitta de svar som du själv bär med dig inuti från början men som kanske av olika anledningar har svårt att komma fram. Det handlar alltså inte om att lära sig en speciell metod eller hitta 'rätt eller fel' utan framförallt om att stärka sin egen inre röst.


Psykosyntes är en coaching- och terapiform som tar hänsyn till människan som en hel varelse, där kropp, intellekt, känsla och själ hör ihop och betraktas som delar av en unik enhet. Fokuset ligger på att se det som är sunt och friskt i varje människa istället för det som anses vara patologiskt. Fokus ligger också på att se till människans behov av att få uttrycka kärlek, kreativitet, skönhet och andlighet t ex. Eftersom Psykosyntes tar kroppens och själens språk på allvar är det en utmärkt kombination ihop med yogamassage som också tar hänsyn till att kropp och själ är ett.

"Psykosyntes tar kroppens och själens språk på allvar"

Ibland kan det vara svårt att börja prata om det som skaver. Kanske är känslorna så gamla att de grundlagts redan innan en hade ett talat språk och är därför svåra att komma åt och sätta ord på. Då kan massage och beröring vara en ingång till ett samtal.


Genom att kombinera yogamassage med samtal kan den läkande effekten bli djupare. Kontakta mig och berätta vad Du behöver så hittar vi ett upplägg som passar just Dig!

Vet du med dig redan från början att du vill fokusera på samtalet och inte kombinera med kroppsterapeutisk behandling? Det går jättebra det också! Då kommer vi lägga upp det så här:* Vi bestämmer att ses - fysiskt eller online - vid 5 tillfällen med ungefär två veckors mellanrum.


* Vid första samtalstillfället klargör vi vilket fokus, eller "ämne", coachingen ska ha.


* Bonus! I coachingen ingår 2 uppföljningssamtal på ca 30 minuter över telefon - det första tar vi någonstans mellan coachingsamtal 2 och 4 beroende på Ditt behov och det andra några veckor efter avslutande samtal 5.


* Har du behov av att ses eller höras ytterligare utöver dessa 5 samtalstillfällen + 2 telefonsamtal är det naturligtvis möjligt. Det blir då debiterat för extra.Fokuset för coachingen kan variera mellan relationer och föräldraskap eller självkänsla och kroppsupplevelse till att handla om tankar som rör jobb och karriär eller träning och aktivitet. Vad som än känns relevant i ditt liv kan vi prata om. Inget ämne är för stort eller för litet.


Du behöver inte ha akuta problem eller må riktigt dåligt för att boka in coachande samtal - även om det också är helt okej. Kanske vore det helt enkelt bara väldigt skönt med ett annat bollplank än din partner, din förälder, din mormor, ditt barn, din granne eller din kompis?

"Kanske är känslorna så gamla att de grundlagts redan innan en hade ett talat språk"

Investering

Bara Samtal

 690 kr

per samtalstillfälle à 1 timme


eller


Paketpris:

3100 kr (350kr rabatt)

    5 st samtalstillfällen à 1 timme2 telefonsamtal à ca 30 minuter

ingår i coachingprogrammet som en extra bonus oavsett hur du betalar!


Pensionärer, arbetssökande, studerande och sjukskrivna erhålls 30% rabatt på behandlingar och sessioner. OBS, gäller vid ordinarie priser, dvs på betalning per samtalstillfälle i detta erbjudande.

Betalas med swish vid samtalsstillfället eller via insättning på bankgirokonto.

Massage går även att betala med friskvårdscheckar. Fråga mig om lösning!.

Investering Massage & Samtal

Hur går det till?


I kombinationsbehandlingarna börjar vi med en avstämning för att känna av läge och behov just nu. Därefter får du lägga dig på madrassen och ta emot behandlingen. Jag kommer att be dig känna in och reflektera över olika saker under behandlingens gång, ungefär som en guidad meditation. Du befinner dig hela tiden bara i din egen upplevelse och behöver inte svara på mina frågor högt.


Efter själva behandlingen finns möjlighet att sätta ord på kroppsliga upplevelser och förnimmelser och jag finns där som ett stöd. Jag kommer att ställa följdfrågor och bekräfta det som kommer upp. Vi stämmer av eventuella behov av ytterligare behandling.

1 1/2 timme à 900 kr.


2 timmar à 1100 kr.


Jag tillämpar bonuskort där du erhålls 50 % på din femte behandling och 100 % på din tionde behandling. Observera att detta gäller vid ordinarie priser.


Pensionärer, arbetssökande, studerande och sjukskrivna erhålls 30% rabatt på behandlingar och sessioner. Detta kan dock ej kombineras med bonuskortet, se ovan.