Yogamassage

Asiatisk Yogamassage

Asiatisk Yogamassage är en dynamisk och flexibel behandlingsform som ökar energiflödet, rörligheten och välbefinnandet. Den kan beskrivas som en blandning mellan japansk shiatsu, akupressur och yoga. Massageformens rötter kan spåras tillbaka till Indien för 2500 år sedan och är således en mycket gammal behandlingsform och samtida med yogan.


Yogamassage är alltid en helkroppsmassage oavsett längd på sessionen. Det beror på att det österländska perspektivet fokuserar på att skapa balans och att ett besvär i en kroppsdel ofta hänger ihop med obalans i en annan och att hela kroppen hänger ihop i ett nätverk genom bindväven.


Energilinjerna i kroppen lär vara omkring 72 000 stycken men inom yogamassagen används de tio största vilka har kontakt med kroppens inre organ genom bindväven.

Inom yogamassagen kallas energilinjerna för sens. Liknande linjer finns inom t ex ayurvedisk medicin, akupunktur och japansk shiatsu där linjerna kallas nadis och meridianer.


Nyligen publicerade västerländska studier bekräftar att nervsystemets "trådar" löper igenom bindväven och förbinder hela kroppen från fötter upp till huvudet, så du som blir lite orolig över detta med "energilinjer" - ta det lugnt, du kan bara översätta det till nervsystemet och tänka att olika kulturer och samhällen kallar det för olika saker. Och kanske viktigast av allt - massagen fungerar även om vi inte kan ta in allt intellektuellt.


För att nå så stor effekt som möjligt av behandlingen bör det avsättas minst 1 timme men 1,5-2 timmar rekommenderas starkt. Första gången du kommer på behandling bokar vi alltid 1,5 timme för att vi ska hinna gå igenom vad du har för behov och hälsostatus, därefter avgör du själv hur lång behandlingstid som är lämplig.


Som massör är jag lyhörd och anpassar behandlingen individuellt. Massagen är flexibel och kan varieras efter varje människas behov. Därför passar den både dig som tycker om kraftfull massage och dig som känner dig skör och utmattad eller t ex är gravid. Berätta vad du befinner dig i och vad du tror att du behöver, sedan utgår vi ifrån det när vi utformar din behandling tillsammans.


Vi jobbar nere på golvet utan olja och du som klient har mjuka rörliga kläder på dig. Detta medför att jag inte glider på huden utan kan använda mig av min egen kroppsvikt och arbeta igenom kroppens energilinjer med hjälp av ett fast tryck, vibrationer som får nervsystemet att slappna av och genom kontrollerade stretcher av bindväven. Efteråt känner du dig mer rörlig och energifylld. En massage för dig som känner dig skör eller är gravid och inte ska stretcha så mycket ligger tonvikten av massagen på den delen som utgår från vibrationer och tryck. Jag använder värmedyna och filtar för att öka upplevelsen av avslappning och trygghet. Alla förtjänar en stund av välmående."Alla förtjänar en stund av välmående"

Investering

1 timme à 690 kr


1 1/2 timme à 900 kr


2 timmar à 1100 kr


Första gången bokar du 1,5 timme för att vi ska ha tid att gå igenom ditt tillstånd och dina behov. Därefter väljer du själv längd.


Jag tillämpar bonuskort där du erhålls 50 % på din femte behandling och 100 % på din tionde behandling. Observera att detta gäller vid ordinarie priser.


Pensionärer, arbetssökande, studerande och sjukskrivna erhålls 30% rabatt på behandlingar och sessioner mot uppvisande av intyg. Detta kan dock ej kombineras med bonuskortet, se ovan.


Betalas med swish eller via bankgirokonto.

Det går även att betala med friskvårdscheckar. Fråga mig om lösning!

Gör en investering i din egen kropp och mående - boka en tid redan idag!

"Totally awesome yes ! Thank YOU !! <3 <3 It was incredible ! You're awesome <3 <3"


"Sov som  änglavaktad inatt"


"Jag tyckte det var väldigt skönt under behandlingen, men framförallt kändes det välgörande flera dagar efteråt"


"Gud vad fantastiskt skönt det känns både i kroppen å knoppen! 1000 tack för idag!!!! Jag känner någon slags eufori jag har inte känt på jättelänge!"

"Yoga teaches us to cure what need not be endured and to endure what cannot be cured"


B.K.S Iyengar


Var går dina gränser?

Vad betyder smärtan?

Håller du igen och går undan

eller vänder du ut och in på dig själv för att anpassa dig?


Lyssnar du till din egen inre röst?

Eller låter du andras behov gå före dina egna?


Vågar du möta din smärta och

din rädsla med nyfikenhet och motstå att trycka undan den?

I så fall finns möjlighet att höra

vad kroppen säger...


Känner du dig skör och

i behov av försiktig beröring?

Eller längtar du efter att öppna upp och sträcka ut?


En och samma metod eller

massageform passar inte alla människor.

Men Yogamassage är alltid individuell och

anpassas efter varje klients enskilda behov.


Jag arbetar intuitivt

- och kommunikativt

- och anpassar teknikerna

efter den människa jag möter.


Oavsett vilka behov du än har är det viktigt att du berättar hur du vill ha din massage och om det

t ex gör ont på ett obehagligt sätt.


Lyssna på din kropp.

Vad längtar den efter?


Välkommen att boka tid hos mig genom att

maila, ringa eller skicka sms!

"Lyssna på din kropp.

Vad längtar den efter?"